Dekorasyon Fikirleri, Konsept Dekorasyon Fikirleri

2017 Yılında Herkesin Konuşacağı Renk Fikirleri

2017 yılında herkesin konuşacağı İhtiyacınız olan renk fikirleri burada!

2017 yılı ülke genelinde soğuk hava ve yoğun kar yağışıyla başladı. Haliyle evlerimizin sıcaklığında daha çok vakit geçirmeye başladık. Her yeni yıl, o yıldan yeni şeyler getirmesini bekliyoruz. Ona keza yenilik arayışına da giriyoruz. Gerek kendimizle alaka gerekse çevremizle alakalı yenilik ihtiyacına giriyoruz. Bizim konumuz haliyle ev dekorasyonu fikirleri. O sebepten de bahsedeceğim konu da evlerimiz olacak. Evlerinizde ki en önemli ve etkili yenilikte duvarlarınızın rengini değiştirmekten geçiyor.

Çok zor bir iş. Evin duvarlarını ne renk yapacağına karar vermek gerçekten çok zor bir iş. Yaşamayanın anlayamayacağı, yaşanın da ne yaşadığını bilemeyeceği bir iş. Öncelikle ola ki evinizin dekorasyonunu ve özellikle de duvar rengini değiştirmek istiyorsanız eğer sizin için bir renk kataloğu kıvamında renk fikirleri derledim.

Derlediğim bu renk kataloğu 2017 yılında herkesin konuşacağı renk fikirleri olup ev dekorasyonu ve iç mimari konusuna yön veren tasarımcıların en çok kullanacağı renklerdir. Öyle ki baharat kırmızısı, limon yeşili ve alaca karanlık mavisi renkleri dikkatinizi cezbetmesi, doğa tonlarına yakın yeşiller gelenekselciler için çağdaş bir ortam yaratması, pembenin soluk pastel rengi ışık ile karakterize edilmesiyle rahat bir mekan oluşturması, sarı ile küçük mekanları enerjik bir ortam meydana getirmesi için tasarlanmış.

Kendi alanlarınızda renkleri nasıl kullanacağınız konusunda ufak tüyolara, ipuçlarına ve naçizane fikirlere ihtiyacınız varsa aşağıdaki görseller tam manasıyla size yardımcı olacağını düşünüyoruz. Görsellerin işinize yarayabilmesi için sadece duvar rengi olarak değil de o duvarın önünde duran eşyaların konumundan, rengine ve o renklerin duvardaki renkle bir birine olan uyumuna dikkat etmenizi öneririm. Böylelikle aşağıdaki renk fikirleri sizin daha çok işinize yarayacaktır. Evinizin dekorasyonu gerek modern tasarım olsun, ister geleneksel tasarım hemen herkese hitap edecek fikirleri bulacaksınız.

Ayrıca Bakınız: 2017 Yılı Ev Dekorasyon Trendleri – Renkler Objeler Desenler ve Daha Fazlası

renk fikirleri

3 thoughts on “2017 Yılında Herkesin Konuşacağı Renk Fikirleri

  1. esra dedi ki:

    Merhaba sayfa ve bloğunuz çok hoşuma gitti. Tebrik ederim.

    Ben evim de bir odayı çalışma alanı yaptım.
    eşimle paylaşıyorum.
    ben seramik hamurları ile takı vb. taarımlar yapıp satıyorum. Çok büyük bir sorunum var. O kadar çok malzeme varki ve ben hala malzemelere malzeme katıyorum:(. Bir türlü yeterli düzeni sağlayamıyorum. Odada bana ait 2 çalışma masası ikli duvar rafı 3 çekmeceli bir şifonyer var. Ancak hala malzemeleri ararke ortalık karışıyor. Dolayısı ile kafam da. Hem görsel olarak hem de işlevsel olarak istediğim düzeni kuramadım. Bana önerileriniz olursa çok sevinirim. tşk ederim.

    1. Estetik Ev dedi ki:

      Merhabalar Esra Hanım.
      Eğer daha önce denk gelmediyseniz aşağıda bağlantılarını verdiğim linkleri inceleyebilirsiniz. Umarım işinize yarayacak bir kaç fikir bulabilirsiniz. Ayrıca çalışmalarınızda başarılar ve bol kazançlar dilerim.
      Esenlikle kalın.
      Bağlantılar
      https://estetikev.net/ky/evinizde-50-farkli-atolye-duzenleme-fikirleri.html
      https://estetikev.net/ky/eviniz-icin-duzenleme-ve-saklama-fikirleri.html

Yorumlara Açığız