Dekorasyon Fikirleri

2018 Ev Dekorasyonu Trendleri Derlemesi

2018 ev dekorasyonu trendleri derlemesi calisma alanli iskandinav dekorasyon 2 | estetikev | 2024 | calisma alanli iskandinav dekorasyon 2

2018 En İyi Ev Dekorasyonu Trendleri

Bu sene konforu, rahatlığı, değişik ilgi çekici tasarımlarla evinize yeniden kaliteli yaşam alanı yaratacağınız model fikirleri sunuluyor. Bu sene dekorasyon yapılan seçimler mobilyalarda, aksesuarlar da daha zarif ve şık detaylar göze çarpmaktadır. 2018 ev dekorasyonu trendleri  arasında duvar rengi olarak açık canlı insanın içini ısıtacak renkler tercih edilmektedir, kırmızı renk daha çok tercihler arasındadır.

Trendler arasında el işçiliği aksesuarlar dikkat çeken ürünlerdir, Dekoratif vazo, duvar tabloları gibi ürünler bu tasarımlar arasında yer almaktadır. El yapımı objeler bulmak, satın almak yerine kendiniz de yapabilirsiniz. Nasıl mı? Aşağıda yer verdiğim makaleyi inceleyerek sizde el yapımı objelerinizi yapabilirsiniz.

Çömlekçiliğe Heveslendirecek El Yapımı Seramik Obje Tasarımları

El yapımı objeleriniz yanına canlı bitki kullanımı da ev ürünleri arasındadır. Huzur bulacağınız rahat bir nefes alacağınız bir alan yaratmaktadır. 2018 ev dekorasyonu trendleri arasında özellikle bu sene canlı bitkiler çok moda. Sizde evinizde hem zevkinize hem evinizine hem de dekorasyon düzeninize uygun bitkinin hangisi olduğunu öğrenmek istiyorsanız aşağıda yer verdiğim makaleleri incelemenizde yarar var. 

Apartman Dairesinde Kolaylıkla Yetiştirebileceğiniz 8 Ev Bitkisi Çeşitleri

2018 ev dekorasyonu trendleri derlemesi apartman dairesinde kolaylıkla | estetikev | 2024 | apartman dairesinde kolaylıkla

Zarifliğiyle Aksesuarlar 

Mutfak da bu sene ahşap rengi çok kullanılmaktadır, otantik hava yaratması böyle bir eskiye dönüş vardır. Ayrıca yine mutfaklardaki bu havanın etkisi geri dönüşüm fikirleri ile de desteklenmektedir. Bu da mutfaklarda yeni bir dekorasyon akımı oluşturmaktadır. Eğer ki sizinde böyle bir düşünceniz varsa sizler için ayrıntılarıyla derlediğim mutfaklar için 40 farklı geri dönüşüm fikirlerini incelemenizde yarar var.

Salonlarda mobilya artık daha renkli kullanılır, sarı, kırmızı, yeşil gibi renkler tercih edilenler arasındadır. Lambaları, sehpaları yapımında beton tercih edilip kullanılması dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra metal ürünlerde kullanılmaktadır. Salonlarınız için bir birileriyle en uyumlu renk paletlerini incelemek için aşağıdaki makaleye bakmanız yeterli! 

Etkileyici Oturma Odası Dekorasyonu İçin 7 Farklı Renk Paleti Rehberi

2018 ev dekorasyonu trendleri derlemesi renk paleti rehberi 2 | estetikev | 2024 | renk paleti rehberi 2

            Koltuk mobilyanın kadife şıklığıyla seçenekler arasında yer almaktadır. Sevdiklerinizle bol sohbet edebileceğiniz, günün yorgunluğunu atabileceğiniz çok fonksiyonel yönleriyle ilgi gören köşe takımı koltuk tercihler arasındadır. Ufak bir değişikliğiyle hava katabileceğiniz farklı ortam yaratabileceğiniz yastıklar türleri kullanabilirsiniz. Koltuğunuza uyum ya da zıt renklerle bu havayı değiştirebilirsiniz.

Değişik biblolarla küçük ayrıntılarla tamamlanmalıdır. Mekânlarda dekoratif olarak saksı modelleri de şık bir görüntü vermektedir, dekoratif her tarzda her zevke uygun romantik hava katan bir stil yaratan mumlar kullanılmaktadır. Sevdiğiniz kişilerin anıları canlı tutmak için dekoratif çerçeveler farklı malzemelerle tasarlanmış olarak dikkat çekmektedir. Cam, metal, bakır ve gümüş dekoratif vazolar estetik şıklığıyla göz dolduruyor.

ev dekorasyonu trendleri

Yepyeni Aydınlatma Aksesuarları Fikirleri

            Dekoratif olarak hep bir tamamlama ürünüdür, aydınlatma aksesuarları, geleneksel bir ortam yaratmak isteniliyorsa aydınlatma modellerini tercih edilebilir, özellikle lüks yerlerde tercih edilen aydınlatma siyah ya da altın renkle metal detaylarıyla şıklık oluşturur, göz dolduran duvarda tablodan hariç farklı bir aksesuar oluşması sağlayan duvar aydınlatmaları modelleri kullanılır, çalışma alanlarımızda masa üstünde yeni tarzda etkileyici olarak masa üstü aydınlatmalarda kullanılmaktadır.

Hiç Bir Yerde Satın Alamayacağınız 50 Farklı Aydınlatma Fikirleri

            Farklı tarzlarda ideal olarak yüksel tavanda kullanılan sarkıt avize modelleri birden fazla seçeneklerle sunuluyor, genellikle çocuk odalarına uygun olan abajuru dekoratif olarak kullanılmaktadır. Işığa duyarlı olarak yapılan bu abajur tercihler arasındadır, değişik hava katması için balondan yapılan renkli iplerle avize modelleri göz kamaştırmaktadır, gibi bir sürü aydınlatma seçenekleri yeni modelleriyle sunulmaktadır. Tasarımları yeni modelleri takip ederek yaşadığınız ortamı değiştirebilirsiniz.

Basit ve Ucuza Yapabileceğiniz Sarkıt Avize Fikirleri

Aydınlatma fikirlerinden, mobilya renklerine, yastıklara, mutfaktaki geri dönüşüm fikirlerine kadar ev dekorasyonu trendleri için çok uzun değil ama yeterli uzunlukta 2018 ev dekorasyonu trendlerini derledim. Hemen her bir başlık altında incelediğiniz makaleler ve derlemeler sizi ev dekorasyonu fikirleri açısında farklı boyutlara taşıyacak, ekstra ilham kaynağı oluşturacak diye düşünüyorum. Makaleyi okuyup ta henüz diğer makaleleri incelemediyseniz eğer tek tek hepsini incelemeniz, ev dekorasyonu fikirleri kapsamında size neler yapabileceğinize dair ilk adımı attıracaktır. 

Bir yanıt yazın