Genel

2020 Sonbaharın Favori Duvar Renkleri

2020 sonbaharın favori duvar renkleri 2020 sonbaharin favori duvar renkleri 1 | estetikev | 2024 | 2020 sonbaharin favori duvar renkleri 1

Havaların soğuması ile beraber evlerde sıcak ortamlar oluşturmak istiyoruz. Dekorasyonda kışa hazırlık yapmak isteyen kişilerin genelde ilk tercihleri duvar renklerini değiştirmek üzerine oluyor. Sonbahar ve kış döneminde içi ferahlatacak, ruhu dinlendirecek bazı önerilerde bulunacağız. Bu yazımız içerisinde 2020 Sonbaharın Favori Duvar Renkleri hakkında güzel bir liste oluşturmaya çalışacağız.

Mavi ve Yelilin Muhteşem Uyumu

mavi ve yelilin muhteşem uyumu
Mavi ve Yelilin Muhteşem Uyumu

2020 sonbahar ayı için en fazla tercih edilecek rengin yeşil ve mavi olduğunu söyleyebiliriz. Doğadan gelen bu renkler sakinleştirici özelliklere sahip olmasından dolayı özellikle salgın döneminde çok fazla tercih edilmeye başlandı. Sonbahar ayında evinizin içinde değişiklik yapacaksanız duvar rengi tercihiniz kesinlikle yeşil ve mavinin doğa esintili versiyonlarından yana olmalıdır.

Organik Renkler

organik renkler
Organik Renkler

2020 yılında duvar rengi konusunda büyük değişimler meydana geldiğini görüyoruz. Bundan önce insanlar son 10 yıldır soğuk renkleri tercih ediyordu. Ancak; bu yıldan itibaren sonbahar ayında organik renklerinde tercih edilmeye başlandığını göreceğiz.

Koyu Tonlar

koyu tonlar
Koyu Tonlar

Boya firmaları müşterilerine koyu rengi asla önermez. Ancak koyu renk hemen hemen birçok insana tercih ettiği bir gruptur. 2020 sonbahar ayında organik renkler kadar bazı koyu tonlarında tercih edilmeye başlandığını göreceksiniz. Örneğin patlıcan rengi, pişmiş tuğla, koyu pas, mürekkep renk tonu tercih edilebilmektedir.

Sıcak Krem

sıcak krem
Sıcak Krem

Doğal taş renklerinden elde edilen sıcak krem rengi sonbahar aylarında en çok tercih edilen duvar renklerinden birisidir. Sonbahar genelde insanların tek renk görmekten keyif aldığı bir dönemdir. 2020 yılında doğal renkler tercih edecekseniz seçeneklerinizden birisi de sıcak kremler olmalıdır.

Şeftali Tonları

şeftali tonları
Şeftali Tonları

Listemizde yer alan renklerin hemen hemen tamamı sakinleştirici, ruhu dinlendirici özelliğe sahiptiler. Ancak mod yükselten, enerji dolu hissettirmenizi sağlayacak öneriler istiyorsanız şeftali tonlarını kullanabilirsiniz. Doğru kullanıldığında oldukça modern bir ortam oluşturan şeftali tonları mobilyaların daha ön planda olmalarını sağlayacaklardır.

Tozlu Sarı

tozlu sarı
Tozlu Sarı

2020 Sonbaharın Favori Duvar Renkleri içerisinde son olarak tozlu sarı hakkında bilgi vermek istiyoruz. Tozlu sarı hemen hemen tüm renk grupları ile uyumlu olabilen nötr bir renktir. Salon ve oturma odasında yer alan birçok bitki ile de uyumlu olan tozlu sarının aynı zamanda sakinleştirici ve dinlendirici özelliği bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın